NBA London Game 2018 Öncesi Heyecan Dorukta! - Son Dakika
Güncel

NBA London Game 2018 Öncesi Heyecan Dorukta!

NBA London Game 2018 Öncesi Heyecan Dorukta!

NBA London Game 2018 kapsamında Philadelphia 76ers ve Boston Celtics 11 Ocak Perşembe günü TSİ 23:00'da Londra O2'de karşı karşıya gelecek.

11.01.2018 14:24  Güncelleme: 14:25

Maç öncesi iki takım oyuncuları ve koçları soruları yanıtladı. Hangi oyuncu Messi hayranı? LeBron James ile arasından su sızmayan yıldız kim? İşte oyuncuların maç öncesi samimi yanıtları;

Boston Celtics

Aron Baynes

Bu sezon Celtics'te çok fazla yeni oyuncu var. Herkesle iyi anlaşabiliyor musun?

Evet bu sezon 10 yeni oyuncu var. Hepimiz birbirimizle iyi anlaşıyoruz. Bu takımda güzel olan şey hiç kimse bireysel oynamıyor, herkes sahaya çıkıp takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Maçtan önce Joel Embiid'in tahrik edici konuşmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

"Bilemiyorum, benden daha fazla gördünüz. Bu konu hakkında çok fazla konuşmadık. Bizim odaklandığımız bir konu var. Sadece daha iyi olmak için ne yapmamız gerektiğine odaklanıyoruz, hepimizin yapmaya çalıştığı şey bu."

Boston üzerindeki hamleniz nasıldı?

Gerçekten çok memnunum, oldukça iyi oynuyoruz ve bana verilen her görevi yerine getiriyorum. Sadece takımda sahip olduğum her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Her şeyden önce mentalitesi olan bir takıma sahibiz. Herkes sahaya çıkıyor ve doğru şeyleri yapıyor. Böylelikle siz de daha fazla katkıda bulunmak istiyorsunuz. Aynı şekilde ben de Brad'in bana biçtiği rolden oldukça memnunum. Celtics için oynayabiliyor olmaktan dolayı minnettarım. Sadece sahaya çıkmak ve her maçta takım için yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NBA London Game 2018 Öncesi Heyecan Dorukta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement