Necati Gültekin'e Veda: MHP Eski Genel Sekreteri Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Necati Gültekin'e Veda: MHP Eski Genel Sekreteri Hayatını Kaybetti

Necati Gültekin\'e Veda: MHP Eski Genel Sekreteri Hayatını Kaybetti

Bahçeli.Gültekin, dürüst, ilkeli ve milliyetçi vasfıyla milli hafızalardan hiç silinmeyecek ve milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacak MHP'nin Eski Genel Sekreterlerinden, Ankara Eski Milletvekili Necati Gültekin hayatını kaybetti.

23.09.2013 11:45

Bahçeli: Gültekin, dürüst, ilkeli ve milliyetçi vasfıyla milli hafızalardan hiç silinmeyecek ve milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacak MHP'nin Eski Genel Sekreterlerinden, Ankara Eski Milletvekili Necati Gültekin hayatını kaybetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gültekin'i vefatı dolayısıyla yayınladığı taziye mesajında hayatı mücadeleler içinde geçen ve üstlendiği tüm sorumlulukları hakkıyla yerine getirmiş olan MHP eski Genel Sekreterlerinden Mehmet Necati Gültekin'in kaybından büyük üzüntü duyduğunu bildirdi. Bahçeli, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nde de önemli görevler ifa etmiş olan merhum Gültekin, ülkemizin en kritik ve en çalkantılı dönemlerinde Milliyetçi Hareket Partisi saflarında yer almış ve milletine hizmet konusunda her çabayı sarfetmiş, her fedakarlığı göstermiştir. Merhum Gültekin dürüst, ilkeli ve milliyetçi vasfıyla milli hafızalardan hiç silinmeyecek ve milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır. Bu duygularla Merhum Mehmet Necati Gültekin'e Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

1974 yılında ordudan emekli olan Necati Gültekin önce MHP Genel Sekreter Yardımcılığı, daha sonra Genel Sekreterliği yapmış, 1977 seçimlerinde de Ankara'dan milletvekili seçilmişti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Necati Gültekin'e Veda: MHP Eski Genel Sekreteri Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement