Necmi Kadıoğlu: "Biz Birlikte Türkiye'yiz" - Son Dakika
Güncel

Necmi Kadıoğlu: "Biz Birlikte Türkiye'yiz"

Necmi Kadıoğlu: "Biz Birlikte Türkiye\'yiz"

Merkez Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, herkese eşit hizmet sunduklarını, insanlar arasında hiç ayrım yapmadıklarını belirterek, “Biz birlikte Türkiye’yiz” dedi.

12.03.2014 14:17

Merkez Mahallesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, herkese eşit hizmet sunduklarını, insanlar arasında hiç ayrım yapmadıklarını belirterek, "Biz birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Merkez Mahallesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Kadıoğlu'na destek veren eski siyasetçiler Vefa Uzuner ve Fahrettin Demir de açılışta hazır bulundu.

Açılışta söz alan Vefa Uzuner, "Esenyurt'ta 35 yıldan bu yana yaşıyorum. Son 10 yıl içinde ilçemiz için Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun yapmış olduğu hizmetlerin devamını diliyorum. Bu hizmet anlayışında çıkacak engellere Allah fırsat vermesin" dedi.

"BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Ülkemizde öteden beri algılanan kötü gidişatın ortadan kaldırılması için 10 yıldır hizmet veriyoruz. Milletimiz bize görev verdi ve bu görevi 10 yıl boyunca hizmet yaparak geri dönüşümünü sağladık. Her türlü hizmetimizde ilçemizde yaşayan insanlarımız arasında etnik kökeni ve dinsel inancına bakmadan bizim insanımız ve inancımız gereği kardeşimiz olarak görerek hareket ettik. Çünkü biz Türkiye'yi bir bütün olarak düşünüyoruz. Biz birlikte Türkiye'yiz. Sevdamız 75 milyon insana ve bu ülkeye hizmet etmektir" dedi.

İnsanlar arasında hiçbir ayrım yapmadıklarını ifade eden Başkan Kadıoğlu, "Yönetim olarak 12 yıldır halkların kardeşliği için birlik içinde yaşayan bir millet olması için çaba gösteriyoruz. Halkımızın da yardımı ile bunun böyle devam edeceğini düşünüyoruz. Bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirmedik ve bundan sonra da Türk, Kürt, Alevi, Sünni gibi ötekileştirmelere milletimizin desteği ile izin vermeyeceğiz. Her kesimden farklı görüşten kardeşlerimizin bizimle birlikte yürümek istediğini görüyorum. Siyasi anlayış olarak bizden farklı olabilir. Ama yerel anlayışlarını yerel hizmet ile birleştirme isteklerini görmek bizim için mutluluk vericidir. Bulunduğumuz makamı insanlara hizmet olarak kullandığımızı ve insanlarımızın mutlu olduğunu görmek bizim için gurur tablosudur. Bugün karşımızdaki bu tablo gösteriyor ki ülkemizin ve milletimizin o eski günlerde olduğu gibi zor ve sıkıntılı bir ülke olmasını istemiyor. Türkiye'nin gelişmesine set kurarak engel olmaya çalışanlara karşı inanıyorum ki 12 yıldır olduğu gibi bir kez daha yol vermeyecektir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Necmi Kadıoğlu: 'Biz Birlikte Türkiye'yiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement