Nepal'de düzenlenen Indra Jatra Festivali sekiz gün süren etkinliklerle sona erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nepal'de düzenlenen Indra Jatra Festivali sekiz gün süren etkinliklerle sona erdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Nepal'de düzenlenen Indra Jatra Festivali, Katmandu'da sekiz gün boyunca süren etkinliklerin ardından sona erdi. Hinduizm'de yağmur tanrısı kabul edilen Indra için geleneksel ritüeller, geçit törenleri, müzik ve maskeli dans performansları düzenlendi.

KATMANDU, 30 Eylül (Xinhua) -- Nepal'in başkenti Katmandu'da düzenlenen Indra Jatra Festivali, 29 Eylül 2026.

Nepal'de düzenlenen Indra Jatra Festivali sona erdi. Sekiz gün süren etkinlikte Hinduizm'de yağmur tanrısı kabul edilen Indra için geleneksel ritüeller, geçit törenleri, müzik ve maskeli dans performansları gerçekleştirildi. (Fotoğraf: Sulav Shrestha/Xinhua)

Kaynak: Xinhua

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.