NESCAFÉ® Gold Şimdi Kazandırıyor - Son Dakika
Güncel

NESCAFÉ® Gold Şimdi Kazandırıyor

NESCAFÉ® Gold Şimdi Kazandırıyor

Kahve tutkunlarının vazgeçilmez içeceği NESCAFÉ® Gold, 1000 kişiye NESCAFÉ® MyCafé® kazandırıyor.

11.03.2013 15:20

Kahve tutkunlarının vazgeçilmez içeceği NESCAFÉ Gold, kahve tutkunlarına bin adet NESCAFÉ MyCafé Kahve Makinesi kazanma şansı sunuyor. Sadece NESCAFÉ GOLD kullanarak Latte, Cappuccino, Espresso ve iki boyda köpüklü sade kahveyi mükemmel lezzetle hazırlayan NESCAFÉ MyCafé, kafelerde içilen farklı kahve çeşitlerini evinize taşıyan pratik bir kahve makinesi.

15 Şubat - 15 Mayıs arasında her ay yapılacak toplam 3 çekiliş sonucunda bin talihli belirlenecek. Türkiye genelinde kampanya kapsamında her 100 gramlık promosyonlu paket için 1, her 200 gramlık paket için ise 2 çekiliş hakkı kazanma şansı sunuluyor.

Özenle seçilmiş kahve çekirdeklerinden hazırlanan, yumuşak tadı ve zengin kokusuyla kahvenin kalite standartlarını zirveye taşıyan NESCAFÉ Gold, yeni kampanyası ile kahveseverlere eşsiz bir kahve keyfi yaşatacak.

NESCAFÉ Gold, kahve tutkunlarına bin adet NESCAFÉ MyCafé Kahve Makinesi kazanma şansı sunuyor. NESCAFÉ MyCafé'nin kahve bölmesine sadece NESCAFÉ Gold eklenerek birbirinden lezzetli 4 çeşit kahve içilebiliyor. Latte, Cappuccino, Espresso ve iki boyda köpüklü sade kahve seçenekleriyle kahve severlerden tam not alan NESCAFÉ MyCafé kazanmak için promosyonlu NESCAFÉ Gold paketlerindeki şifreyi ad, soyad ve adresle birlikte 4544'e mesaj atmak ya da şifreyi www.nescafemycafe.com web sitesine göndermek yeterli.

100 gramlık NESCAFÉ Gold satın alanlar 1, 200 gramlık ürün satın alanlar ise 2 çekiliş hakkı kazanacak. Kampanya süresince 20 Mart, 18 Nisan ve 20 Mayıs tarihlerinde yapılacak toplam 3 çekilişle bin NESCAFÉ MyCafé sahiplerini bulacak. Kampanya aynı zamanda Milli Piyango tarafından yapılmış en yüksek hediye adetli çekiliş olma özelliği de taşıyor.

NESCAFÉ MyCafe ile kahve keyfinizi artırın

NESCAFÉ MyCafé, sadece NESCAFÉ GOLD kullanarak kafelerde içtiğiniz farklı kahve çeşitlerini ev ortamında kolayca hazırlayabiliyor. Kahve bölmesine sadece NESCAFÉ GOLD ekleyerek bir tuşla Espresso, köpüklü sade kahve, taze sütlü bol köpüklü Cappuccino, sütlü ve yoğun köpüklü Latte ile kahve keyfinizi artırın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NESCAFÉ® Gold Şimdi Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement