Nevatoys’un Anneler Günü Teklifi: "Anne Benimle Oynar Mısın?" - Son Dakika
Güncel

Nevatoys’un Anneler Günü Teklifi: "Anne Benimle Oynar Mısın?"

Nevatoys’un Anneler Günü Teklifi: "Anne Benimle Oynar Mısın?"

Türkiye'nin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Toys, tüm annelere çocuklarıyla geçireceği kaliteli zaman hediye ediyor.

06.05.2011 14:20

Anneler Günü için en ilginç teklifi sunan Neva Toys, "Annenize 72 parça oyuncak seti hediye edin" diyor.

Anneler Günü için haftalar öncesinden başlıyor hediye çılgınlığı… "Ne alsam anneme?", "Acaba şunu beğenir mi?" "Geçen yıldan farklı bir şey yapmalıyım!" "İyisi mi, erkenden kalkıp güzel bir kahvaltı sofrası harlayayım, hediyesini de masaya bırakayım" gibi planlardan biri seçilip, itinayla uygulamaya geçiliyor. Peki, ya minikler? Abla, ağabey, baba yardımı olmadan onların işi biraz zor! Oysa, anneleri mutlu eden yegâne armağan, çocuklarının mutluluğu…

Nevatoys, bu Anneler Günü'nde oldukça farklı bir armağan öneriyor. Onlara, anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmenin anneler için en güzel hediye olacağını söylüyor. Günümüzde, özellikle çalışan annelerin çocuklarına yeterince zaman ayıramadığını, birlikte oyun oynamak için gerekli ortamın sağlanamadığını farkında olan firma, bu durumu Anneler Günü'nde değiştirmeyi, hiç değilse bu özel günde annelere ve çocuklara unutulmaz zamanlar yaşatmayı hedefliyor.

Annenize 72 parça renkli blok set hediye edin

Nevatoys, tüketim çağının sınırsız seçenekleri içinden sıyrılıp, gelenekselliği oyuncağa taşıyor. "Ahşap oyuncak" kavramının çok eskilerde kaldığını, topaç çevirmenin keyfinin artık hatırlanmadığını düşünenlere bu mutluluğu tekrar yaşatıyor. Sağlığı olumsuz etkileyecek hiçbir unsurun yer almadığı Nevatoys oyuncaklarıyla çocuklar farklı deneyimler yaşıyor. Prize takıp saatlerce adam dövdükleri, pilini değiştirip daha çok ateş ettikleri oyuncakların tersine, yeteneklerini ortaya koyacakları, hayal dünyalarını ve organizasyon yeteneklerini geliştirecekleri birbirinden eğlenceli ahşap oyuncaklarla Nevatoys, minikleri biraz olsun teknolojinin olumsuzluklarından uzak tutmayı amaçlıyor. İşte, 72 Parça Renkli Blok Set'te bunlardan biri… Bu Anneler Günü'nde minikler anneleriyle bu set sayesinde hayal güçlerini ateşlerken, anneleri de çocukluğuna götürüyor. Nasıl mı? 72 Parça Renkli Blok Set Anneler Günü'ne özel topaç hediye ediyor. Hani annelerin, çocukken mahallede arkadaşlarıyla saatlerce çevirdiği, kimin daha çok çevireceğine dair yarışmalar düzenlediği ve çok uzun zamandır hiçbir yerde görmediği topaç! Nevatoys'un Anneler Günü'ne özel bu sıra dışı fikri yaşanmaya değer.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nevatoys’un Anneler Günü Teklifi: 'Anne Benimle Oynar Mısın?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement