Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
Merkezi İngiltere'de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FİAP)'nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da...

12.11.2013 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Merkezi İngiltere'de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FİAP)'nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da desteklenen Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na, amatör ve profesyonel sanatçılar en fazla 4 eserle katıldı.

Türkiye'nin yanı sıra Romanya'dan ülkeden 84 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısının 321 eserle katıldığı Nevşehir Belediyesi Uluslararası 4. Fotoğraf Yarışması için Bilgisayar Eğitim Merkezi'nde bir araya gelen TFSF Başkanı Sami Türkay, Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya ve fotoğraf sanatçıları Ahmet Özyurt, Tekin Ertuğ ve Yücel Demir'den oluşan seçici kurulun değerlendirme sonuçları açıklandı.

Yarışmaya Kocaeli'nden katılan İsmail İkiz altın, Trabzon'dan Sabri Altın gümüş ve Kahramanmaraş'tan Mehmet Kırmızıkaya bronz madalyanın sahibi olurken, Kocaeli'nden Süheyla Akın ve Veysel Kaya, Ankara'dan Mehmet Uçar, Sakarya'dan A. Zeki Okur, İstanbul'dan Halil Sarıkaya ve Bursa'dan İsmail Hakkı Timuçin'in eserleri de mansiyona layık görüldü.

Yarışmada dereceye giren amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına ödülleri, 12 Aralık 2013 günü düzenlenecek bir törenle verilecek. Daha sonra düzenlenecek sergide, ilk üç ve mansiyon ödülleri alan fotoğrafların yanı sıra seçici kurulun belirlediği 14 fotoğraf da fotoğrafseverlerin beğenisine sunulacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement