Nezaket Atasoy: "Masumiyet İlkesine Saygı Gösterilmeli" - Son Dakika
Güncel

Nezaket Atasoy: "Masumiyet İlkesine Saygı Gösterilmeli"

Nezaket Atasoy: "Masumiyet İlkesine Saygı Gösterilmeli"

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Emine Atasoy, “Adil yargılama süreci tamamlanıncaya kadar herkesin masumiyet ilkesine saygı göstermesi gerekir” dedi.

23.12.2013 10:39

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Emine Atasoy, "Adil yargılama süreci tamamlanıncaya kadar herkesin masumiyet ilkesine saygı göstermesi gerekir" dedi.

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Ankara'da yapılan Demokrasi Zirvesi'nde operasyonlara değindi. Başkan Atasoy, "Son zamanlarda ülkemizde tartışma konusu olan iddiaları hayretle izliyorum. Bu iddialar çok ciddi iddialardır. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ve hükümetimizden bu iddiaların üstüne gitmesini istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devletidir. Yargımız bağımsızdır. Her kesimin, Türk yargısının vereceği karara saygılı olması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti askeriyle, yargısıyla, polisiyle, bütün kolluk kuvvetleriyle güçlü devlettir. İnanıyorum ki iddialar bütün şeffaflığıyla ortaya çıkacaktır. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu olarak Türk yargısının bütün fertlerine güvenimiz tamdır" dedi.

Operasyonun ardından masumiyet ilkesine saygı gösterilmesi gerektiğine değinen Atasoy, "Söz konusu yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda henüz yargılama süreci devam etmektedir. Adil yargılama süreci tamamlanıncaya kadar herkesin masumiyet ilkesine saygı göstermesi gerekir. Bu süreçte bütün halkımız sağduyulu olmaya davet ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nezaket Atasoy: 'Masumiyet İlkesine Saygı Gösterilmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement