Niğde'de Kerpiç Ev Çöktü, 4 Kişilik Aile Enkaz Altında Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Niğde'de Kerpiç Ev Çöktü, 4 Kişilik Aile Enkaz Altında Kaldı

Niğde\'de Kerpiç Ev Çöktü, 4 Kişilik Aile Enkaz Altında Kaldı
28.06.2015 13:03  Güncelleme: 13:27

Niğde'de sağanak yağmurda 4 kişilik Sabanlı Ailesi'nin yaşadığı kerpiç ev, çöktü. Enkazda, 3 kişi yaralı olarak kurtarılırken bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Niğde'nin Altunhisar İlçesi'nde sağanak yağmur, 4 kişilik Sabanlı Ailesi'nin yaşadığı kerpiç evin çökmesine neden oldu. Ekipler enkazdan 3 kişiyi yaralı olarak çıkarırken, bir kişiye ulaşılmaya çalışılıyor.

3 KİŞİ KURTARILDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Çarşı Mahallesi'nde Fatma Sabanlı ve oğlu Remzi Sabanlı, kızı Zeliha Durukan ve torunu 1 yaşındaki Nurcan Durukan'ın yaşadığı kerpiç ev, gece boyunca yağan yağmurun ardından bugün saat 09.00 sıralarında çöktü. Evin çöktüğünü görenlerin ihbarı üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibi olay yerine sevk edildi. Niğde AFAD İl Müdürlüğü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kurtarma çalışmasında Fatma Sabanlı, kızı ile torunu enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla Altunhisar Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ekiplerin enkaz altındaki Remzi Sabanlı'yı kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

EVE 1 HAFTA ÖNCE TAŞINMIŞLARDI

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ile Altunhisar Kaymakamı Yaşar Yeşiltaş da olay yerine gelerek kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldı. Fatma Sabanlı'nın çocukları ve torunuyla çöken evde kiracı oldukları ve eve de yaklaşık iki hafta önce taşındıkları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde'de Kerpiç Ev Çöktü, 4 Kişilik Aile Enkaz Altında Kaldı - Son Dakika


Advertisement