Nike Yeni Koleksiyonunu Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Nike Yeni Koleksiyonunu Tanıttı

Nike Yeni Koleksiyonunu Tanıttı

Nıke, yeni futbol koleksiyonunu Galatasaraylı oyuncularla tanıttı.

15.02.2012 22:18

Nike, T90 Laser IV, Tiempo Legend IV Elite, Mercurial Superfly III ve CTR360 Maestri II Elite kramponlarının tanıtımını Ali Sami Yen Spor Kompleksi GSStore'da Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncularının katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda başarılı oyuncular Felipe Melo, Sercan Yıldırım, Ayhan Akman ve Ceyhun Gülselam yeni kramponlarını tanıttı. Birbirinden özel tasarımlara ve renklere sahip bu kramponlar sahalarda fırtınalar estirecek.

CEYHUN GÜLSELAM - NIKE T90 LASER IV

Ceyhun Gülselam'ın giydiği, özellikle toplara çok sert vurabilen oyuncuların kullandığı yeni T90 Laser IV kramponu, önceki versiyona kıyasla %20 daha hafif olmanın yanı sıra, topa değme anında daha iyi bir his sunan uyumlu bir silüete sahip. Ayakkabının ön kısmında yeni tasarlanan ayağa uyum sağlama özellikli koruyucunun kilit temas noktaları ayağa doğal güç sağlayan ve isabetli şutlara imkan vren esnek şeritlerden oluşurken, çalım bölgelerindeki ebatları küçültülmüş ve boyu kısaltılmış kanatçıklar topa daha yakın temas sağlayarak ayağın büküldüğü vuruşlarda esneme sağlıyor. Yeni versiyon, Koyu Gri ve Güneş Kırmızısı renginde.

FELIPE MELO - NIKE TIEMPO LEGEND IV ELITE

Felipe Melo'nun tercihi olan Tiempo Legend IV Elite'in güçlü ve yumuşak birinci sınıf derisi oyuncuya ekstra konfor, hassas bir dokunuş ve hakimiyet sunuyor. Kramponun benzersiz dokunuşunu ve hissini karbon elyaf taban, Flywire teknolojisiyle üretilen üst kısım ve özel çivi konfigürasyonuyla bir araya getirdiğinizde, bir efsane yeniden doğmuş oluyor. Önceki versiyonuna kıyasla 20 gram daha hafif olan bu ayakkabı, şimdiye kadarki en hafif Tiempo unvanını taşıyor. 2012'deki yeni versiyonun renkleri 'Beyaz' ve 'Metalik Kırmızı'.

SERCAN YILDIRIM - NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY III

Sercan Yıldırım gibi hızlı oyuncular için tasarlanan Mercurial kramponlarının yedinci neslinde, dünyanın en hızlı oyuncularının en zor gol pozisyonlarını bile gole dönüştürmesini sağlayan ekstra ve zemine uyum sağlayan bir yer tutuş sistemi bulunuyor. Belirli bir yönde yerleştirilen taban kıvrımları hız kesmeyi son derece kolaylaştırırken ve aniden yön değiştirmeye imkan verirken, ayağın yerden kesildiği anda destek sağlayan yardımcı yer tutuş sistemi ayak parmağının yerden kesildiği sırada atılan o ilk kritik adımlarda ekstra güç sağlıyor ve ani hızlanma imkanı veriyor. Bir araya getirilen tüm bu tasarım detayları her yönde daha yüksek hız imkanı sunuyor. Kramponun uyumlu üst kısmına eklenen ikinci nesil Nike Flywire teknolojisi ayağı sararken hafiflik, güç ve daha yüksek düzeyde dinamizm sağlıyor. Parlak renk alışkanlığına devam eden Mercurial'ın bu sezondaki rengi 'Metalik Mor'.

AYHAN AKMAN - NIKE CTR360 MAESTRI II ELITE

Ayhan Akman'ın en büyük yardımcısı olan Nike CTR360 Maestri II Elite, sahada hakimiyette uzmanlaşmak isteyen oyunculara yönelik olarak tasarlandı. Orta sahanın hakimi olan oyuncuların isabetli paslarla tempoyu kontrol altında tutması, oyunun hızını belirlemesi ve şans yaratması gerekir. Kanga-Lite sentetik deri, mükemmel konfor sunarak ayağı sararken tamponlama bölgeleri ve topun ayaktan çıkarıldığı ve pasların alındığı bölgelerdeki koruyucu pedler mükemmel bir dokunuş sunuyor, top hakimiyetini geliştiriyor ve topun ayaktan çıkarılması esnasında isabet sağlıyor. Benzersiz asimetrik bağcık tasarımı top hakimiyeti alanını genişletiyor ve konforlu bir dokunuş sunuyor.

Ayrıca ayakkabının tabanı inanılmaz bir enerji geri dönüşü ve güç sağlarken yassı krampon çivileri mükemmel bir yer tutuş ve denge sunuyor. Yeni versiyon 'Mavi' renkte.

Mercurial 115 - 639 TL

CTR 109 - 325 TL

T90 105 – 325 TL

Tiempo 95 - 599 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nike Yeni Koleksiyonunu Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement