Nilüfer Belediyesi'nden 70 Farklı Cadde ve Sokakta Denetim - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Nilüfer Belediyesi'nden 70 Farklı Cadde ve Sokakta Denetim

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 70 cadde ve sokakta yaya trafiğini olumsuz etkileyen tabela ve materyallere karşı kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi ve bu unsurları topladı.

(BURSA)- Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent estetiğini bozan ve yaya trafiğini engelleyen unsurlara yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı. 70 cadde ve sokakta yapılan denetimlerde, kaldırımları işgal eden çok sayıda tabela ve materyal toplandı.

Nilüfer Belediyesi, daha temiz ve düzenli bir kent yaşamı için çevre kirliliğiyle mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda zabıta ekipleri, hem halk sağlığını tehdit eden hem de görsel kirliliğe yol açan unsurları ortadan kaldırmak amacıyla merkez mahallelerde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi.

?Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu 70 farklı cadde ve sokakta çalışma yapıldı. Ekipler; kaldırımları işgal eden, gelişigüzel yerleştirilmiş tabelaları, duba ve çevre kirliliğine neden olan materyalleri tespit ederek topladı. Gerekli kayıt ve tutanak işlemlerinin tamamlanmasının ardından malzemeler, belirlenen alanlara kaldırıldı.

Kaynak: ANKA