Novi Pazar Kulübü, Rad Belgrade Maçında Çıkan Olayların Görüntülerini Yayınladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Novi Pazar Kulübü, Rad Belgrade Maçında Çıkan Olayların Görüntülerini Yayınladı

Novi Pazar Kulübü, Rad Belgrade Maçında Çıkan Olayların Görüntülerini Yayınladı
11.03.2012 21:10  Güncelleme: 05:20

Sırbistan'ın Novi Pazar Kulübü, Sırbistan Birinci Futbol Ligi'nde dün Rad Belgrade ile oynadığı olaylı maçla ilgili olarak Sırbistan Futbol Federasyonu'na şikayette bulunacağını açıkladı.

Sırbistan'ın Novi Pazar Kulübü, Sırbistan Birinci Futbol Ligi'nde dün Rad Belgrade ile oynadığı olaylı maçla ilgili olarak Sırbistan Futbol Ferderasyonu'na şikayette bulunacağını açıkladı. Novi Pazar Kulübü, karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili görüntüleri de yayınladı.

Rad Belgrade-Novi Pazar maçında, konuk ekibin taraftarlarının Türk bayrağı açması nedeniyle 8 kişinin yaralandığı, 21 kişinin ise gözaltına alındığı olayların ardından Novi Pazar Kulübü bir açıklama yaptı. Novi Pazar, Sırbistan televizyonlarının olaylı maçın görüntülerini yayınlamaması nedeniyle Sırbistan Futbol Ferderasyonu'na şikayete bulunacaklarını belirterek, "Türk Bayrağı açmak taraftarın hakkıdır. Aşırı Sırp milliyetçileri tarafından saldırıya uğramak için bir neden bulunmuyor. Taraftarımız Türk bayrağını açmadan önce bile Rad takımı taraftarı, "Türk takımını burada istemiyoruz", "500 yıl Türklerin altındaydık" gibi tezahüratlarda bulunarak, ilk önce taşlarla, ardından da meşalelerle saldırdı. Polis ise Rad taraftarı yerine Novi Pazar taraftarını gözaltına aldı. Belgrad polisini de şikayet edeceğiz" ifadesi kullanıldı.

Öte yandan Novi Pazar Kulübü, karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili görüntüleri yayınladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Novi Pazar Kulübü, Rad Belgrade Maçında Çıkan Olayların Görüntülerini Yayınladı - Son Dakika


Advertisement