O Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

O Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Afyonkarahisar’da dün meydana gelen ve 8 yaşındaki bir çocuğun sınıf öğretmeni tarafından darp edildiği iddiaları üzerine, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Afyonkarahisar'da dün meydana gelen ve 8 yaşındaki bir çocuğun sınıf öğretmeni tarafından darp edildiği iddiaları üzerine, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerden alınan bilgilerde, olayla ilgili bugün başlatılan soruşturmada, ilk olarak öğrencisini döverek darp ettiği iddia edilen öğretmen H.B.Y.E.'nin ifadesi alındığı ve öğretmenin suçlamaları reddettiği belirtildi. Öğretmenin ifadesinde, öğrencisi Cevdet K.'nın sınıfta öğrencilerle kavga ettiği ve yeni sünnet olmuş bir çocuğa tekme attığı, bunun üzerine okul müdür yardımcısının odasına götürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 müfettişin görevlendirildiği ve soruşturmanın en kısa sürede sonuçlanacağı kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA