Odabaşı "Bizim İçin Aile Kutsaldır" - Son Dakika
Güncel

Odabaşı "Bizim İçin Aile Kutsaldır"

Odabaşı "Bizim İçin Aile Kutsaldır"

Yakup Odabaşı, aile içi olaylara ve özellikle kadınların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Kadın ve Aile Danışma Merkezi'ni hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

06.03.2014 10:27

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, aile içi olaylara ve özellikle kadınların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Kadın ve Aile Danışma Merkezi'ni hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

Gölbaşı Belediyesi, aile içi olaylara ve özellikle kadınların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Kadın ve Aile Danışma Merkezi kuracak. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, merkezi yeni dönemde hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

Planlanan Kadın Danışma Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, merkezde ücretsiz hukuki ve psikolojik danışmanlık hizmetleri verileceğini belirterek "Kadınlarımız randevu alarak, uzman avukat ve psikologla görüşüp, derdini anlatabilecek" dedi.
Kadın Danışma Merkezi'nde Gölbaşılı kadınların taleplerine yönelik eğitim programları da düzenleneceğini bildiren Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, merkezle ilgili olarak daha sonra şunları söyledi:

KADININ MAĞDURİYETİNE ÖNLEM

"Ne yazık ki kadına yönelik şiddet, toplumun her alanında yaşanan acil önlemler alınmasını gerektiren bir insan hakları ve halk sağlığı sorunu. Bu konuda mağdur olan kadınlarımıza destek olmak amacıyla danışma merkezimizi en kısa zamanda kuracağız.

Gölbaşı Belediyesi bünyesinde kurulacak Kadın Danışma Merkezimiz; kadınlarımızın etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset ve hukuk gibi alanlarda eşit fırsat ve imkanlardan yararlanmalarının sağlanması amacına yönelik olarak da faaliyetini sürdürecektir. Danışma merkezimizde şiddetin farklı türlerine maruz kalan kadınlar ve çocuklarına yönelik hukuk, sağlık, istihdam, güvenlik ve sığınak gibi alanlarda da danışma, bilgilendirme ve yönlendirme hizmeti verilecektir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Odabaşı 'Bizim İçin Aile Kutsaldır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement