Ağrı Kadir Has İlköğretim Okulunda okuyan bir gurup öğrenci ve Ağrı İbrahim Çeçen Ünüversitesi Sınıf Öğretmenliği öğrencileri Ağrı huzurevini ziyaret etiler.
Ziyaret sırasında duygusal dakikalar yaşandı. Küçük öğrencilerin ve ünüversitede okuyan öğrencilerin kendilerini hatırlayarak ziyarette bulunmasından mutluluk duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri, ellerini öpen ve uzun ömürler dileyen öğrencilere yaşadıkları hayat tecrübelerini anlattı. Öğrenciler ise huzurevi sakinleri için hazırladıkları şiirleri okudular.
Öğrenciler, yanlarında getirdikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine vererek ellerini öptü. Kısa süre yaşlılarla sohbet eden öğrenciler, daha sonra huzurevi sakinleri için şarkılar söyledi. Türk halk müziği eserlerini seslendiren öğrenciler, yaşlılardan alkış aldı.
Huzurevi yetkilileri"Bugün burada sizler bizleri, huzurevi sakinlerimizi ziyarete gelerek onları çok mutlu ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Son Dakika › Güncel › Öğrencilerden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.