- (Özel Haber) Oktay Kaynarca Şanlıurfa'da sıra gecesine katıldı
Oktay Kaynarca Balıklıgöl'ü gezerek balıklara yem attı
ŞANLIURFA - Ekonomist Fatih Bucak'ın misafiri olarak Şanlıurfa'ya gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Balıklıgöl'ü gezdi, özel bir konakta düzenlenen sıra gecesine katıldı.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Ekonomist-Çiftçi Fatih Bucak'ın misafiri olarak geldiği Şanlıurfa'da Balıklıgöl'ü gezerek balıklara yem attı. Vatandaşların ilgi gösterdiği Kaynarca zaman zaman zor anlar yaşadı. Balıklıgöl gezisi sonrası Ekonomist Fatih Çiftçi, Kaynarca onuruna özel bir konakta düzenlediği sıra gecesine katıldı. Çiğköftenin yoğrulduğu, Urfa türkülerinin seslendirildiği sıra gecesinde, Oktay Kaynarca da alkış tutarak eşlik etti.
Düzenlenen sıra gecesi sonrası açıklama yapan dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, Şanlıurfa'nın çok tanınan özel bir şehir olduğunu belirterek, "Valla çok hızlı bir şehir turu yaptık .Uzaktan herkes biliyor Şanlıurfa'yı ama gelip görmeleri lazım. Biraz böyle kapalı bir havada görmemize rağmen güzeldi. Çarşıyı Balıklıgöl'ü gezdik. Harran'a gidemedik ama buralar güzel. Özellikle buranın tarihi dokusu çok muhteşem. Neredeyse bütün Türkiye'nin yarısı Urfalıdır. O yüzden yabancılık çekmedik ve Urfa önemli ve önde bir gelen bir şehirdir. Yumurtalı çiğköfte yedik güzeldi. Balıklıgöl'de dileğimizi tutuk, dua ettik. Bu akşam dostlar ile eski günleri yad edeceğiz" şeklinde konuştu.
Son Dakika › Güncel › Oktay Kaynarca Şanlıurfa'da Sıra Gecesine Katıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?