Okul Yoluna Parke Döşendi - Son Dakika
Güncel

Okul Yoluna Parke Döşendi

Okul Yoluna Parke Döşendi

Kartepe ilçesindeki Hasanpaşa Okulu yoluna kilitli beton parke döşeyen belediye ekipleri öğrencilerin ayağını kışın çamurdan yazın tozdan kurtardı.

23.11.2013 09:35

Kartepe Belediyesi, üst yapı iyileştirmeleri kapsamında ilçe genelinde devam ettirdiği asfalt, parke ve kaldırım düzenlemelerini hummalı bir şekilde sürdürüyor. Belediye ekipleri Hasanpaşa Mahallesi'nde okul bağlantı yol ile Zinde Sokak üzerinde kilitli beton parke döşeme çalışması yapmakta.

Zinde Sokak üzerinde 250 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki güzergaha 2 bin metrekare parke 500 metre bordür döşeyecek ekipler okul bağlantı yolunda da 70 metre uzunluğunda 4 metre genişliğindeki güzergahı 280 metrekare parke ve 140 metre bordür ile döşedi.

Eski bir eğitimci olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılık veren çalışmaların ilçe genelinde geniş bir yelpazede sürdüğünü belirtti. Hasanpaşa Mahallesi'nde mahalle muhtarı ve Ak Parti ilçe yöneticileri ile bir dizi inceleme ve temasta bulunan Başkan Karabalık, parke çalışmalarını yerinde gördü. Başkan Karabalık, "Her şey Kartepeliler için. Sevgili yavrularımızın eğitim yuvalarına güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak bizleri de mutlu etmektedir" dedi.

Mahalle içinde ulaşımı sağlayan güzergahların parke taşları ile döşenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, "Başkanım başta minik yavrularımız olmak üzere halkımızın yollarını nakış nakış işlenmesi sağladığınız hizmetlerin devamı anlamında çok güzel oldu. Mahalle halkım adına size ve ekibinize teşekkür ederim" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Yoluna Parke Döşendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement