Okulda Bursaspor Forması Dağıttılar - Son Dakika
Güncel

Okulda Bursaspor Forması Dağıttılar

Okulda Bursaspor Forması Dağıttılar

Bursasspor'un 'Onun Formasını da Sen Al' adlı kampanyasına 1000 adet forma satın alarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli 23 Nisan Ortaokulu'nda düzenlenen törenle öğrencilere 950 adet forma dağıttı.

12.02.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursasspor'un 'Onun Formasını da Sen Al' adlı kampanyasına 1000 adet forma satın alarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli 23 Nisan Ortaokulu'nda düzenlenen törenle öğrencilere 950 adet forma dağıttı.

23 Nisan Ortaokulu'nda Okulu Spor Salonu'nda düzenlenen törene Başkan Recep Bölükbaşı ve futbolculardan Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz ve Josue katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Bursa'nın değerlerine sahip çıkmalarını istedi.

Bursasspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise yaptığı konuşmada, "Bursa kentinde Bursaspor için çok güzel bir birliktelik yakalandı. İnşallah bu birliktelik uzun yıllar Bursaspor'a şampiyonluk getirir. Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler, Başkan Recep Bölükbaşı ve futbolculara çiçek takdim ederek, başarı dileklerini ilettiler.

Törenin son bölümünde ise Bursa Büyükşehir Belediyespor 'Karizma Show" basketbol ekibi gösteri yaparak salonda bulunan öğrencileri coşturdular.

Minik öğrenciler törenin sonunda Başkan Recep Bölükbaşı ve futbolcular Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz ve Filipe Josue'den imza alabilmek için adeta yarıştılar. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okulda Bursaspor Forması Dağıttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement