Okulda Deney Yapılırken Patlama Oldu: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Okulda Deney Yapılırken Patlama Oldu: 3 Yaralı

Okulda Deney Yapılırken Patlama Oldu: 3 Yaralı

Tunceli Hürriyet Ortaokulu'nda deney dersinde meydana gelen patlamada öğretmen ile öğrenciler yaralandı.

13.02.2013 14:20  Güncelleme: 14:18

Tunceli Hürriyet Ortaokulu'nda teknoloji laboratuvarında yapılan deney dersinde meydana gelen patlamada öğretmen Cihan Sevim ile öğrenciler Olida Kasun ve Rozelin Pamukçu yaralandı.

Tunceli Hürriyet Ortaokulu'nda Fen ve Teknoloji öğretmeni Cihan Sevim'in 'Bilim Uygulamaları' dersinde laboratuvarda deney yapmaya başladı. Deney sırasında masa üzerindeki isporto şişesi alev aldı. Alev diğer kimyasal maddeleri de etkileyince patlama oldu. Patlamada öğretmen Cihan Sevim ile 5'inci sınıf öğrencileri Olida Kasun ve Rozelin Pamukçu yaralandı. Yüz ve vücutlarında yanıklar oluşan yaralılar Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tunceli Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Polattaş, hastaneye giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yaralılarından Rozelin Pamukçu, "Bilim Uygulamaları dersinde deney yapıyorduk. Birinci ders deneyimizi yaptık. İkinci derste beherin içindeki madde bitmişti. Arkadaşım doldurmaya çalıştı, birden yüzümüze doğru patladı" dedi.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü ekipleri patlama yaşanan laboratuvarda inceleme yaparken, Cumuhriyet Savcılığı da soruşturma başlattı. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okulda Deney Yapılırken Patlama Oldu: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement