Ölüm Tehditleri Alan CHP'li Akkiray: Biz Hayatımızda İlk Defa Tehdit Edilmiyoruz, Pir Sultan'ın... - Son Dakika
Güncel

Ölüm Tehditleri Alan CHP'li Akkiray: Biz Hayatımızda İlk Defa Tehdit Edilmiyoruz, Pir Sultan'ın...

Ölüm Tehditleri Alan CHP\'li Akkiray: Biz Hayatımızda İlk Defa Tehdit Edilmiyoruz, Pir Sultan\'ın...

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiray, Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından hem internet üzerinden hem de telefonla ölüm tehditleri aldığını belirterek, "Öldüreceğiz, keseceğiz diye ağza alınmayacak şekilde küfürler aldım. Biz hayatımızda ilk defa tehdit edilmiyoruz.

19.12.2013 12:44

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiray, Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından hem internet üzerinden hem de telefonla ölüm tehditleri aldığını belirterek, "Öldüreceğiz, keseceğiz diye ağza alınmayacak şekilde küfürler aldım. Biz hayatımızda ilk defa tehdit edilmiyoruz. Pir Sultan'ın torunuyuz" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiray, ANKA'ya yaptığı açıklamada, hem internet üzerinden hem de telefonla ölüm tehditleri aldığını belirterek, "Mansur Yavaş ile ilgili açıklamadan sonra özellikle. "Öldüreceğiz, keseceğiz' diye ağza alınmayacak şekilde küfürler aldım. Ama bugün itibarıyla ölüm tehditleri kesildi. Biz hayatımızda ilk defa tehdit edilmiyoruz. Pir Sultan'ın torunuyuz" diye konuştu.

-KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün akşam görüşen Akkiray, Ankara Büyükşehir Belediyesi aday adayları hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Çekincelerini anlatan ve üzerinde konsensüs sağlanacak bir adayın gösterilmesini isteyen Akkiray, Mansur Yavaş'ın adaylığına karşı çıktı. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin iyi bir aday olacağını ifade eden Akkiray, "İnce'nin adaylığı üzerinde konsensüs sağlanabilir" dedi. Akkiray, konuşmanın sonunda da, "Parti bizim partimiz, sonuna kadar çalışacağız" dedi.

Edinilen bilgiye göre CHP Genel Başkanı da, Ankara konusunda bir anket yaptırdıklarını, en çok oy alan adayla seçime gidileceğini söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ölüm Tehditleri Alan CHP'li Akkiray: Biz Hayatımızda İlk Defa Tehdit Edilmiyoruz, Pir Sultan'ın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement