Onur Bayraktar'a Son Veda... (2) - Son Dakika
Güncel

Onur Bayraktar'a Son Veda... (2)

Onur Bayraktar\'a Son Veda... (2)

Dha İstanbul- Onur Bayraktar'a Son Veda... (2)

27.11.2010 15:28

DHA İSTANBUL- ONUR BAYRAKTAR'A SON VEDA... (2)

* Anne Fevziye Bayraktar,

"Canım oğlum bana gülüyor" * Kız arkadaşı,

"Her sabah bana mesaj atardı. Kazanın olduğu gün de 'günün güzel geçsin' dedi. Ama öyle olmadı"

Önceki gün akşam Kozyatağı Kültür Merkezinde sahnelenen Leylanın Evi" adlı oyun çıkışı motosikletiyle Balattaki evine giderken, Üsküdarda kaza geçirerek hayatını kaybeden tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar (31) son yolculuğuna uğurlandı.

Genç oyuncu için ilk tören sabah saatlerinde Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Törene Bayraktar'ın annesi Fevziye Bayraktar, babası Irşat Bayraktar, Ağabeyi Levent Bayraktar, oyuncu arkadaşları ve yakın dostları katıldı,

ANNE OĞLUNUN FOTOĞRAFINA BAKARAK SESLENDİ

Akatlar Kültür Merkezi'ni dolduran sevenleri tören boyunca gözyaşı döktü. Bayraktar'ın annesi oğlunun fotoğrafına bakarak sık sık 'canım oğlum bana gülüyor' diye seslendi.

SEVGİLİSİ GENÇ OYUNCUYA KÜRSÜDEN SESLENDİ

Törende genç oyuncunun arkadaşları onunla ilgili düşüncelerini ve anılarını anlattı. Genç oyuncunun kız arkadaşı Tuğçe Kadıoğlu ise son konuşan oldu. Kadıoğlu," Her sabah bana mesaj atardı. Kazanın olduğu gün de 'günün güzel geçsin' dedi. Ama öyle olmadı. Seni seviyorum' diye konuştu.

BABA DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Tören Onur Bayraktar'ın bir oyuna ilişkin anlattıklarını izlenilmesi ile son buldu. Sevenleri tabutun yanına gelerek sırayla veda etti. Oğlunun naaşına sarılarak ağlayan anne ve baba daha fazla bu acıya dayanamadı. Baba Bayraktar yürümekte zorluk çekti ve dizlerinin üzerine çöktü. Baba Bayraktar yakınlarının yardımı ile koltuğu oturtuldu. Onur Bayraktar'ın cenazesi Akatlar Kültür Merkezi'ndeki törenin ardından Ortaköy Camii'ne götürüldü.

ORTAKÖY CAMİİ'NDE CENAZE NAMAZI

Bayraktar'ın cenaze namazı Ortaköy Camii'nde öğle namazına mütakip kılındı. Cenaze namazına alesi, oyuncu arkadaşları ve yakınları katıldı. Bayraktar'ın sevenleri burada duygularını gazatecilere yaptıkları açıklamalarda anlattı. Oyuncu Sarp Akkaya, "Çok üzgünüz. Çok yakın arkadaşımızı kaybettik. Türkiye çok önemli bir sanat adamına kaybetti. 30 yıla çok önemli işler sığdırdı. Hayatımda gördüğüm en cesur, en güzel bakan, en yürekli adamı kaybettim." dedi.

- OYUNCU ARKADAŞLARI DUYGULARINI ANLATTI-

Oyunu Ece Uslu ise, "Çok erken gitti. Beraber çalışma fırsatı olmadı. Çok istiyoduk bunu. Yakın arkadaşımdı. Yüreği kocamandı. Çok üzüldüm." diye konuştu. Doğa Rutkay ise şunları söyledi;" Zor bizim için. Ben ilk defa bir arkadaşımı kaybediyorum. Onun sıkıntısını yaşıyorum. Hayallerinin hepsini gerçekleştirmişti."

Oyuncu Nedim Saban, Onur Bayraktar'ın büyük bir entellektüel olduğdunu belirterek,"Bir sürü oyun yazdı. Eli kalem tutan bir arkadaşımızdı. İntihar psikolojisi olduğunu sanmıyorum. İntihar psikolojisi olsaydı bu arkadaşımız bugün araba alacaktı. Araba için para biriktiriyordu. Dizi yapıcak hali olmazdı. Bu bir haksızlık gibi geliyor. Herkes filozof oldu."dişe konuştu.

Gözyaşları arasında kılınan cenaze namazının ardından Bayraktar'ın naaşı alkışlar eşliğinde cenaze arabasına bindirildi. Bayraktar naaşı daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Görüntü Dökümü:

- -------

GEÇİLECEK GÖRÜNTÜLER

- Kız arkadaşı Tuğçe'nin konuşması(son konuşmacı)

- Naaşın camideki görüntüsü

- Oyuncu arkadaşlarının açıklaması(Sarp Akkaya, EceUslu, Doğa Rutkay, Nedim Saban)

- Kız arkadaşının ağlaması

- Naşın götürülmesi

- Alkışlamalar

- Detaylar

//////////GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER///////

- Törenden görüntüler

- Ailenin görüntüsü

- Törene gelen oyuncular

- Törende yapılan konuşmalar

- Anne ve babasının tabut başındaki görüntüsü

- Babanın dizlerinin üzerine çökmesi

Haber-Kamera: Selahattin GÜNDAY- Özgür ARSLAN - İSTANBUL DHA

27.11.2010 - 12.57 Haber Kodu : 101127072_

EK GÖRÜNTÜLER DHA FEED

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Onur Bayraktar'a Son Veda... (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement