Ordu Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Atış Milli Sporcuları İspanya Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Ordu Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Atış Milli Sporcuları İspanya Yolcusu

Ordu Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Atış Milli Sporcuları İspanya Yolcusu

Ordu Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Atış Milli sporcularından Çağla Baş, Avrupa Şampiyonası öncesinde Ankara'daki son Milli takım kampına katılmak için Ordu'dan ayrıldı.

18.09.2013 16:31  Güncelleme: 16:32

Ordu Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Atış Milli sporcularından Çağla Baş 18 - 2 6 Ekim de İspanyada düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası öncesinde Ankara'daki son Milli takım kampına katılmak için Ordu'dan ayrıldı. Çağla Baş Ordu'ya İspanya'dan kupayla dönmeyi istediği söyledi.

Milli sporcu Çağla Baş Ordulular yaptığı açıklamada "Ordulular benden dualarını esirgemesinler. Avrupa Şampiyonası ciddi bir sınav. Ancak ben bu sınavdan başarı ile çıkmak istiyorum. Ordu'ya kupa ile dönmek tek temennim" dedi. Milli sporcularımızdan Yunus Ali Beyaz'ın da kampa İstanbul'dan katılacağını belirten yetkililer, Cevat Karagöl'ün ise kampa sağlık nedenlerin den dolayı bir haftalık gecikmeli katılacağını açıkladılar.

Ankara'daki kamptan sonra Milli sporcular Milli takımla beraber ülkemizi başarı ile temsil etmek için İspanya'ya geçecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordu Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Atış Milli Sporcuları İspanya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement