Ordu'da Ülkücüler Hdp'nin Bayraklarını Kesti (2) - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Ülkücüler Hdp'nin Bayraklarını Kesti (2)

Ertuğrul KÜRKÇÜ VE HDP'LİLER SEÇİM BÜROSUNDA MAHSUR KALDI HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Ordu Şarkiye Mahallesi'nde HDP seçim bürosuna gitti.

07.03.2014 20:53

Ertuğrul KÜRKÇÜ VE HDP'LİLER SEÇİM BÜROSUNDA MAHSUR KALDI

HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Ordu Şarkiye Mahallesi'nde HDP seçim bürosuna gitti. Bir grup tarafından protesto edilen Kürkçü içeride bir süre mahsur kaldı. Hava kararınca grup slogan atarak dağıldıktan sonra polis, Ertuğrul Kürkçü ve bazı parti yöneticilerini taksi ile seçim bürosundan uzaklaştırmak istedi. Kürkçü taksiye bindirilirken çevredeki vatandaşlar saldırıp tepki gösterdi. Polisin güçlükle taksiye bindirdiği Kürkçü ve beraberindekiler Süleyman Felek Caddesi üzerinden Ordu- Giresun karayoluna çıkarılmak istenirken tepki gösteren grup da peşlerinden koştu. Taksiye çeşitli cisimler atarak tekmeleyen grubu polis güçlükle durdurdu. Ertuğrul Kürkçü'yü taşıyan taksi daha sonra Ordu-Giresun karayoluna girerek gözden kayboldu. HDP seçim bürosu önünde polisin bekleyişi ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Ülkücüler Hdp'nin Bayraklarını Kesti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement