Örgüt Üyelerine Bylock Yüklediği İddia Edilen Fetö Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Örgüt Üyelerine Bylock Yüklediği İddia Edilen Fetö Şüphelisi Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda yakalanan ve Osmaniye'deki örgüt üyelerinin çoğunun telefonuna ByLock yüklediği öne sürülen zanlı tutuklandı.

11.03.2018 10:37

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda yakalanan ve Osmaniye'deki örgüt üyelerinin çoğunun telefonuna ByLock yüklediği öne sürülen zanlı tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün Osmaniye ve Kahramanmaraş'taki "gaybubet evi" olarak nitelendirilen hücre evleriyle bağı olduğu iddiasıyla aranan Özal Ç'nin Adana'da bulunduğu istihbaratını aldı.

Şüpheliyi yakalamak için operasyon başlatan ekipler, zanlıyı merkez Çukurova ilçesindeki evinden taşındığı sırada gözaltına aldı.

Zanlı hakkında yapılan detaylı araştırmada, Özal Ç'nin Osmaniye'deki çoğu örgüt üyesinin telefonuna FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock yüklediğinin tespit edildiği belirtildi.

Diğer teknik konularda da örgüt üyelerine yardımcı olduğu belirlenen şüphelinin ifadesinde, ByLock'u bilmediğini ve kullanmadığını öne sürdüğü öğrenildi.

Zanlı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Örgüt Üyelerine Bylock Yüklediği İddia Edilen Fetö Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement