Orhangazi'de Trafik Kazası: 2 Ölü -14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobilin Direğe Çarpması Sonucu, Çocuk ve Annesi Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Orhangazi'de Trafik Kazası: 2 Ölü -14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobilin Direğe Çarpması Sonucu, Çocuk ve Annesi Öldü

22.10.2006 15:12

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde 14 Yaşında Çocuğun Kullandığı Otomobilin Elektrik Direğine Çarpması Sonucu, Çocuk ile Annesi Öldü.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 14 yaşında çocuğun kullandığı otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu, çocuk ile annesi öldü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 14 yaşındaki Seçkin Çalışkan'ın kullandığı bildirilen 34 EA 1451 plakalı otomobil, Orhangazi çıkışında eski Apeks fabrikası mevkisinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından ağır yaralı olarak otomobilden çıkarılan Seçkin Çalışkan, olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapılırken hayatını kaybetti.

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan anne Sibel Çalışkan (37)ise yaklaşık 1 saat kurtarılmayı bekledi. Orhangazi Belediyesi İtfaiyesinde kesme cihazı bulunmadığı için Gemlik Belediyesinden yardım istendi. Bu sırada vatandaşlar kaza yerindeki bir zeytin fidanlığından elektrik hattı çekerek spiral kesme makinesiyle aracın kapılarını keserek yaralıyı çıkarmaya çalıştı. Gemlik Belediyesine ait kesme ve kurtarma aracı ise yaklaşık 40 dakika sonra kaza yerine ulaşabildi.

Uzun süren kurtarma çalışmalarının ardından otomobilden Sibel Çalışkan'ın cesedi çıkarıldı.

Kaza haberini alan genç kadının Çakırlı beldesindeki yakınları, kazaya geç müdahale edilmesine tepki gösterdiler.

Anne ve oğlunun cesetleri Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İstanbul'da yaşayan Sibel Çalışkan'ın oğlu Seçkin Çalışkan ile birlikte, anne ve babasını ziyaret etmek için 3 gün önce Orhangazi'nin Çakırlı beldesine geldiği, ilçe merkezinde bugün bayram alışverişi yaptıkları öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Trafik Kazası: 2 Ölü -14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobilin Direğe Çarpması Sonucu, Çocuk ve Annesi Öldü - Son Dakika


Advertisement