Ormanspor Basketbol Takımı Küreci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ormanspor Basketbol Takımı Küreci'yi Ziyaret Etti

Ormanspor Basketbol Takımı Küreci\'yi Ziyaret Etti

Muğla Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci'ye Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

22.12.2015 16:06  Güncelleme: 16:08

Bu gün yaptıkları sabah idmanının ardından Muğla Devlet Hastanesine giden Ormanspor Basketbol Takımı buarada Muğla ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci'yi kaldığı odada ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Vedat Dİkici, As Başkan Devrim Karakuş, Baş Antrenör Hamdi Gürgen başta olmak üzere tüm sporcuların katıldığı ziyarette kaptan feyyaz İrdel Takım adına Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci'ye çiçek takdim etti.

Bu sene ki ligde ki başarılı durumlarının en büyük destekçilerinden birisinin Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci olduğunu söyleyen Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı sayın Başkan bizi çok korkuttu. Kendisine acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa sürede iyileşir ve bize destek için tribünde yerini alır dedi.
Muğla Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporculara ve yönetime teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ormanspor Basketbol Takımı Küreci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement