Orta Afrika Cumhuriyeti ve Etiyopya'da Kovid-19 vaka sayıları 1000'i geçti - Son Dakika
Güncel

Orta Afrika Cumhuriyeti ve Etiyopya'da Kovid-19 vaka sayıları 1000'i geçti

Orta Afrika Cumhuriyeti ve Etiyopya\'da Kovid-19 vaka sayıları 1000\'i geçti

Orta Afrika Cumhuriyeti ve Etiyopya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen kişi sayısı 1000'i geçti.

31.05.2020 23:51

Orta Afrika Cumhuriyeti ve Etiyopya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen kişi sayısı 1000'i geçti.

Orta Afrika Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, ülkede Kovid-19 vaka sayısının 49 artarak 1011'e ulaştığı bildirildi.

Son 24 saatte Kovid-19'dan 1 kişinin öldüğü kaydedilen açıklamada, şimdiye kadar 2 kişinin yaşamını yitirdiği ve 23 kişinin iyileştiği belirtildi.

Etiyopya'da ölenlerin sayısı 11'e yükseldi

Etiyopya Sağlık Bakanlığı da 3 kişinin daha hayatını kaybetmesiye salgında ölenlerin sayısının 11'e yükseldiğini duyurdu.

Bakanlık, toplam vaka sayısının 1172, iyileşen sayısının 209 olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orta Afrika Cumhuriyeti ve Etiyopya'da Kovid-19 vaka sayıları 1000'i geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement