Orta Okullar Bilgi Yarışması Coşkulu Geçti - Son Dakika
Güncel

Orta Okullar Bilgi Yarışması Coşkulu Geçti

Orta Okullar Bilgi Yarışması Coşkulu Geçti

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışması finali yapıldı.

03.06.2013 12:15

Coşkulu geçen yarışmada birinci Nizip Adile Altınbaş Ortaokulu, ikinci Araban Yukarı Karavaiz Ortaokulu, üçüncü İslahiye Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Özel Sanko Okulları Gösteri Salonu'nda yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve İlçe Müdürleri tarafından hediyeler verildi.

Öğrencilerin kültürel alanda daha başarılı olmaları adına bilgi yarışması düzenlediklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, "Mayıs ve Nisan aylarında bilgi yarışması yapılıyor. Genelde Mayıs ayında bilgi yarışması finalleri yapılıyor" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin yarışmaya katılan bütün öğrencileri kutladı. Serin, "Bu yarışmamın amacı, akademik başarı değil, bu yarışmanın amacı, öğrencileri motive etmek, beraber olmalarını, paylaşımlarını sağlamak bu acıdan son derece önemli kültürel aktiviteler. Ben katılan bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Şuanda okulların kapanmasına 2 hafta kaldı. Bu iki haftalık süre boyunca sosyal ve kültürel etkinliklerimiz bütün hızı ile devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orta Okullar Bilgi Yarışması Coşkulu Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement