Ortaöğretime Uyum Programı Başladı - Son Dakika
Güncel

Ortaöğretime Uyum Programı Başladı

Ortaöğretime Uyum Programı Başladı

Ortaöğretime başlayan 9. sınıf öğrencilerinin okula uyumu amacıyla Karaman Lisesi'nin koordinatörlüğünde, Ortaöğretime Uyum Programı düzenlendi.

10.09.2014 14:27  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Program açılışına; İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılışın ardından konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, okulların öğrencileri her yönüyle hayata hazırladıklarını belirterek: "Okullar sadece fizik, kimya ve matematik derslerine ait bilgilerin öğretildiği yerler değildir. Burada hayata dair çok şeyler öğreneceksiniz. Bugün sizler yeni eğitim-öğretim yılına liseli öğrenciler olarak başlayacaksınız. Bu yıllarınızda attığınız adımdan giydiğiniz kıyafetinize kadar birçok özelliğiniz değişecektir. Gençlik döneminizi oluşturacak bu dönemde hayatı ve kendinizi daha iyi tanıyacak, alışkanlıklara sahip olacaksınız. Bu alışkanlıkların olumlu yönde gelişmenize katkı sağlayacak davranışlar olmasını diliyorum" dedi.

İl Müdürü Sultanoğlu'nun ardından konuşma yapan Karaman Lisesi Okul Müdürü Ayhan Kahraman ise Uyum Programının amacını anlattı. Kahraman, "2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuza yeni başlayacak olan öğrencilerimizi bilgilendirmek, onların okula adapte olmalarını kolaylaştırmak için böyle bir program düzenlendi. Öğrencilerimizin okul heyecanlarını kaybetmemelerini istiyoruz. Öğrencilerimizin torunlarını da aynı şekilde karşılamak istiyoruz. Bunun için her zaman öğrencilerimizin huzurlu ve güvende olmalarını sağlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Karaman Lisesi Konferans Salonunda misafirlere okul hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin okula alışmasında zorluk çekmemesi için düzenlenen uyum programı, 6 lisede 3 gün sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ortaöğretime Uyum Programı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement