Osman Gökçek, Babası Melih Gökçek'i Geçti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Osman Gökçek, Babası Melih Gökçek'i Geçti

Osman Gökçek, Babası Melih Gökçek\'i Geçti
10.09.2007 11:05

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Oğlu Osman Gökçek, Dünyanın En Popüler Video Paylaşım Sitesi You Tube'de Babasından Çok İzlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, dünyanın en popüler video paylaşım sitesi You Tube'de babasından çok izlendi.

Geçtiğimiz aylarda 1.6 milyar dolara Google tarafından satın alınan You Tube internet sitesinde pek çok ünlünün eski görüntülerini bulmak mümkün. Türkiye Gençlik Federasyonu Başkanı olarak çalışmalarını sürdüren Osman Gökçek, babasından çok izlenerek rekor kırdı. 16 bin 60 kişi oğul Gökçek'in görüntüsünü izledi. Melih Gökçek'i ise You Tube'de tıklayanlar en çok su sıkıntısını izledi. Başkan Melih Gökçek, oğlunu tebrik ettiğini ifade ederek, oğlu Osman Gökçek'in çalışmalarında manevi yönden her zaman

yanında olacağını söyledi.

Bu arada 2004 yılında Fetih Şöleni'nde sanatçı İbrahim Tatlıses'in verdiği konseri 7 bin 300 kişinin izlediği You Tube'de, 2004 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜGEF Kongresi'nde katıldığı programı bin 397 kişi izledi. Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ile Melih Gökçek'in tartışmasını 3 bin 240, Melih Gökçek'in vaatlerini 552, Gökçek'in, 'Ha gayret Ankaralılar' mesajını 576, Emin Çölaşan'ın işten atılmasına yorum haberini 2, Melih Gökçek'in Zara'ya konuk haberini 454 kişi izledi.

(TS-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osman Gökçek, Babası Melih Gökçek'i Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement