Osman Nuri Temür Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Osman Nuri Temür Seçim Sonuçları

Osman Nuri Temür Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi BAYBURT belediye başkan adayı Osman Nuri Temür oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi BAYBURT belediye başkan adayı Osman Nuri Temür oldu. Saadet Partisi adayı Osman Nuri Temür, BAYBURT belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? BAYBURT belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Saadet Partisi BAYBURT belediye başkan adayı Osman Nuri Temür ile ilgili seçim sonuçları ve BAYBURT belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Saadet Partisi BAYBURT belediye başkan adayı Osman Nuri Temür oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte BAYBURT belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. BAYBURT aday yarışı ve BAYBURT seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

BAYBURT Seçim Bilgileri

  • BAYBURT belediyesi için toplam sandık sayısının 84 olduğu belirlendi.
  • BAYBURT belediyesi için açılan sandık sayısının ise 83 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • BAYBURT belediyesi için katılım oranının ise % 79,28 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • BAYBURT toplam seçmen sayısının ise 25.034 olduğu belirlendi.
  • BAYBURT belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 19.846 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Saadet Partisi BAYBURT Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Temür Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi BAYBURT belediye başkan adayı olarak gösterilen Osman Nuri Temür, BAYBURT yarışında % 2,95 oranında aldığı oy ile 3'nci oldu. Osman Nuri Temür toplamda 568 adet oy sayısına ulaştı.

Osman Nuri Temür Kimdir?

Osman Nuri Temür Seçim Sonuçları

Osman Nuri Temür, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Bayburt Belediye Başkan Adayı oldu.

Saadet Partisi BAYBURT belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Osman Nuri Temür Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement