Osmancık'ta MHP Adayına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta MHP Adayına Yoğun İlgi

Osmancık\'ta MHP Adayına Yoğun İlgi

Çorum Osmancık'ta "Ya Eski Ya Yeni Osmancık" ilkesinden hareketle Çarşı esnafını ziyaret eden Haydar Kurşun, vatandaşlarla sohbet edip görüş ve önerilerini aldı.

07.02.2014 12:27

Çorum Osmancık'ta "Ya Eski Ya Yeni Osmancık" ilkesinden yola çıkarak Çarşı esnafını ziyaret eden Haydar Kurşun, vatandaşlarla sohbet edip görüş ve önerilerini aldı.

MHP Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Haydar Kurşun, MHP ilçe Başkanı Musa Kara ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık çarşı esnafını ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında çarşıda bulunan bir esnafın; "Osmancık esnafına sahip çıkın" demesi üzerine Kurşun'da : "Sizler de bize sahip çıkın" dedi. Devam eden konuşmada esnafın; "Biz size sahip çıkacağız. Bundan sonra her zaman yanınızdayız. Osmancık esnafını yalnız bırakmayın" dedi.
Birçok esnafın MHP Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Haydar Kurşun'a sarılarak, öperek sevgisini göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kurşun ve beraberindekiler gezi ve ziyaret esnasında her gittiği yerde  esnaflarla ve dükkanda bulunan vatandaşlarla diyalog ve konuşmasını sürdürdü. Vatandaşların tavsiye ve önerilerini dinleyerek, yapılmasını istedikleri ve görmek istedikleri projelerin olup olmadığını da sordu. Zaman zaman gerekli notlar aldı.

MHP Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Haydar Kurşun, MHP ilçe Başkanı Musa Kara ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık çarşı esnafını ziyaretleri sırasında renkli görüntüler yaşandı. Osmancık esnafının MHP' li aday ve beraberindekilere yoğun ilgisi ve yaşanan sevgi seli de gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmancık'ta MHP Adayına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement