Osmaneli İlçesinde Asayiş - Son Dakika
Güncel

Osmaneli İlçesinde Asayiş

Osmaneli İlçesinde Asayiş

Bilecik'in Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları iddia 2 kişi ile motosiklet çaldıkları iddia edilen 3 kişiyi yakaladı.

10.02.2014 10:44

Bilecik'in Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları iddia 2 kişi ile motosiklet çaldıkları iddia edilen 3 kişiyi yakaladı. Ekipler ayrıca, İznik'ten çalınan bir motosikleti de ele geçirip sahibine teslim etti.

İlçede uyuşturucu kullandığı ve sattığı duyumu alınan S. A. ve R. A. isimli şahısları takibe alan polis ekipleri, çevre illerden uyuşturucu getirdikleri anlaşılan şüphelileri yakaladı. Şahıslardan S. A.'nın üzerinden bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. İfadeleri alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Çalınan bir motosiklet ile ilgili yapılan çalışmada ise, hırsızlık yaptıkları anlaşılan yaşı küçük 3 çocuk yakalandı. Yaşları küçük olan çocuklar ailelerine, motosiklet de sahibine teslim edildi.

Öte yandan benzini bittiği için terk edilmiş bir motosikleti bulan ekipler, plakası bulunmayan aracın şase numarasından sorgulama yaptı. Çalışmalar sonucu motosikletin İznik ilçesi Kaynarca köyünden çalındığı belirlendi. Motosiklet, sahibi olan Hasan Özer'e teslim edildi. Motosiklet sahibi Özer, ekiplerin bu özverili ve dikkatli çalışmalarından dolayı öncelikle Osmaneli Emniyet Müdürü Hicri Görgü'ne ve tüm Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli İlçesinde Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement