Osmangazi 'De Sosyal Denge Zammı Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Osmangazi 'De Sosyal Denge Zammı Mutluluğu

Osmangazi \'De Sosyal Denge Zammı Mutluluğu

Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile BEM-BİR-SEN yöneticileri imza attı.

15.11.2012 13:41  Güncelleme: 14:43

Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Sosyal Denge Sözleşmesi imza törenine, sendika adına Bem-Bir-Sen Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı, Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve işyeri temsilcisi Ahmet Temel katıldı. 325'i memur, 139'u ise sözleşmeli personel olmak üzere toplam 464 çalışanı kapsayan Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi imza töreninde konuşan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin çalışan personelin haklarını en üst seviyede tutup koruyan, birlikte mutlu ve uyumlu şekilde çalışan bir kurum olduğunu söyledi. Dündar, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, yönetim olarak çalışanlarımızın gerek fiziki, gerekse maddi koşullarının iyileştirilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Tek isteğimiz, çalışanların da, vatandaşımıza hizmet noktasında mesaisinin hakkını vererek çalışması. İmzaladığımız bu Sosyal Denge Zammı ile de ekonomik anlamda en üst seviyede destek sağladık" diye konuştu.

Yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını, çalışan personelin ekonomik ve fiziki çalışma şartlarının iyileştirilmesi için ellerindeki imkanları sonuna kadar kullandıklarını ifade eden Dündar, "Bizlerin yönetim anlayışı bu olmakla birlikte, çalışan arkadaşlardan da, sadece 8-5 zihniyetiyle çalışan bir memur değil, mesaisinin hakkını tam veren, evine gidip başını yastığa koyduğunda, 'ben aldığımın hakkını verdim' diyecek şekilde işinin başında olmasını bekliyoruz" dedi.

İmza törenine katılan Bem-Bir-Sen Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı da, 2011 yılında gerçekleştirilen referandum ile çalışma hayatının önündeki bir çok engelin ortadan kalktığını ifade etti. Demokrasilerde kalkınmanın yerelden başladığına dikkat çeken Karslı, "Bu gün geldiğimiz noktada bir takım sıkıntılar aşılınca, yerel yönetimler çalışmak için en cazip kurumlar oldu. Sendika olarak amacımız ücret sendikacılığı değil, çalışanların performansının yükseldiği bir sistem geliştirmek. Bu bir motivasyondur. Bu motivasyonun değerinin bilinerek, halka hizmette bir yarış içerisinde çalışmak, zaman dilimi içerisine sıkıştırılmış mesai yerine, sürekli çalışıp üreten, halka sürekli hizmet sunan kurumlar haline gelmesi. Bu anlamda, imzaladığımız bu sözleşme ile performansın yükseleceğine yürekten inanıyorum. Göstermiş oldukları anlayış ve fedakarlık için başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Dündar ve Bem-Bir-Sen Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı, Osmangazi Belediyesinde çalışan 464 kişiyi kapsayan Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesini karşılıklı olarak imzaladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi 'De Sosyal Denge Zammı Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement