Osmangazili Sultanlar milli takımda boy gösterecek - Son Dakika
Güncel

Osmangazili Sultanlar milli takımda boy gösterecek

Osmangazili Sultanlar milli takımda boy gösterecek

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcularından Yaren Berfe Göker, Sibel Gündoğdu ve Nurşah Sancak milli takım kampına gitmeye hak kazandı.

12.06.2019 11:16  Güncelleme: 11:17

Gençleşmeye giden A Milli Bayan Hentbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrılan Osmangazili Sultanlar, 16 Haziran'da Ankara'da düzenlenecek ay-yıldızlı ekibin kampına katılacak. Başantrenör Birol Ünsal ve Mehmet Serkan İnci eşliğinde gerçekleşecek kampta Yaren Berfe Göker kaleci, Sibel Gündoğdu pivot, Nurşah Sancak ise sağ kanat mevkiinde Bursa'yı temsil edecek. Türkiye'de faaliyet gösteren çeşitli kulüplerden toplam 21 sporcunun boy göstereceği ara kamp mesaisi, 20 Haziran'da sona erecek.

Osmangazili genç sultanların Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spora ve sporcuya yaptıkları yatırımlarla geleceğe sağlam adımlar attıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazili Sultanlar milli takımda boy gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement