Osmaniye OSB Yeni Yönetiminden Başkan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Osmaniye OSB Yeni Yönetiminden Başkan'a Ziyaret

Osmaniye OSB Yeni Yönetiminden Başkan\'a Ziyaret

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Kadir Kara'yı makamında ziyaret ettiler.

04.09.2013 17:26

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kadir Kara ile fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kadir Kara, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet ederek yeni yönetime başarılar diledi. OSB'nin hızla gelişmesi ile birlikte Osmaniye'nin de geliştiğini ifade eden Başkan Kara, Osmaniye'nin gelecekten umudu olan bir şehir olduğunu söyleyerek sözlerini şu şekilde açtı: "Bir kere şehrimiz stratejik açıdan önemli bir bölgede. Bugün Toprakkale'nin de bulunduğu müselles bir üçgen yapı var. Bir ucu Asya'yı gösteriyor, bir ucu Avrupa'yı gösteriyor bir ucu da Afrika'yı gösteriyor. Dolayısıyla ama biz sadece doğu batı aksında doğu kısmında kalıyoruz. Bizim yapacağımız şehrimizi bu Asya Avrupa Afrika üçgeninin olduğu bölgeye taşıyarak bu bölgede yeniden bir şehir konuşlandırması gerçekleştirip bu şehirle birlikte de bölgemizde olan yatırımların ağırlık kazandığı Osmaniye Organize Sanayi gibi Demir çelik Mamullerinin Yassı çelik mamullerine geçmesi gibi Yumurtalık Seyhan'da yapılacak olan Tersaneler ve enerji dağıtım merkezi gibi bölgeyi bir hilal gibi çevirerek kendi hinterlandımız içerisine alıp oranın imkan ve nimetlerinden yararlanmak için bir şehir oluşturacağız. Dolayısıyla orada oluşacak ekonomik değeri çok yüksek olan bölgeye eğitimde sağlıkta toptan ticarette konaklamada turizmde ulaşımda servis hizmeti vererek ve yakın bir gelecekte de nüfusu 1 milyon olacak olan bir şehir olmak istiyoruz. Bu gelişmede en büyük katkı siz değerli sanayicilerdir. OSB ile ilgili bize düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazırız"

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, yeni yönetim kurulu ve çalışmaları ile ilgili Başkan Kadir Kara'ya bilgiler aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye OSB Yeni Yönetiminden Başkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement