Otelde Kalp Krizi Geçiren Turist Öldü - Son Dakika
Güncel

Otelde Kalp Krizi Geçiren Turist Öldü

Otelde Kalp Krizi Geçiren Turist Öldü

Muğla’nın Marmaris ilçesine eşi ve çocukları ile tatile gelen İngiliz turist, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

22.06.2014 21:52

Muğla'nın Marmaris ilçesine eşi ve çocukları ile tatile gelen İngiliz turist, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, öğleden sonra Siteler Turban mevkiindeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Eşi ve 3 çocuğuyla Marmaris'e tatile gelen İngiliz uyruklu David Stewart Hoggan (53), gündüz denize girip eğlendikten sonra eşiyle birlikte odasına çıktı. Hoggan odada aniden fenalaşarak yere yığılınca eşi, otel görevlilerinden yardım istedi. David Hoggan'a ilk müdahaleyi otel doktoru yaptı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan turist, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Doktorlar Hoggan'ın kalbini çalıştırmak için 45 dakika müdahalede bulundu ancak İngiliz turist yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. David Hoggan'ın eşi ve çocukları hastanede acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu.

İngiliz turistin kalp hastası olduğu ve 1 ay önce ülkesinde anjiyo yaptırdığı öğrenildi. David Hoggan'ın cenazesi, savcı ve polis işlemlerinin ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otelde Kalp Krizi Geçiren Turist Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement