Otobüs Devrildi 1 Ölü, 23 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otobüs Devrildi 1 Ölü, 23 Yaralı

Otobüs Devrildi 1 Ölü, 23 Yaralı

Konya'da buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

09.02.2012 10:16

Konya'da buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Konya- Karaman karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Çumra'dan Konya'ya yolcu taşıyan Cengiz Çelik'in (50) kullandığı 42 PM 403 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp orta refüjü açtıktan sonra devrildi. Kazada, otobüsden savrulan yolculardan 25 yaşındaki Hakan Ünal, olay yerine hayatını kaybetti 23 kişide yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan bazıları gözyaşlarına hakim olamazken, bazıları birbirlerini teselli etmeye çalıştı, bazıları da cep telefonlarıyla yakınlarına haber verdi. Yerde yatan yaralılara ise hafif yaralı olanlar şemsiye tuturak yağan kardan etkilenmesini önledi.

Otobüsde yaklaşık 30 yolcunun bulunduğunu belirten ve hafif yaralanan şoför Cengiz Çelik, "Buzlanma nedeniyle otobüs kaydı ve kontrolden çıktı. Toparlamaya çalıştım ama kurtaramadım."dedi. Kaza ile ilgili soruşturmu sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Devrildi 1 Ölü, 23 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement