Otogarın Eski Taksicileri Durak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Otogarın Eski Taksicileri Durak İstiyor

Otogarın Eski Taksicileri Durak İstiyor

Erzurum'daki şehirlerarası otobüs terminalin havalimanı yolu üzerine taşınması ile birlikte duraklarından olan 44 takcisi,'Durağımızı geri istiyoruz' eylemi yaptı.

25.07.2013 11:28  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'daki şehirlerarası otobüs terminalin havalimanı yolu üzerine taşınması ile birlikte duraklarından olan 44 takcisi, konvoy halinde Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek 'Durağımızı geri istiyoruz' eylemi yaptı.

Belediye hizmet binasına özel güvenlik görevlileri tarafından aranarak giren taksiciler, Başkan Ahmet Küçükler ile görüşmek istedi. Başkan Küçükler'in belediyeye gelmeyeceğinin belirtilmesi üzerine taksiciler, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Mehmet Ağır'a sorunlarını anlattıktan sonra belediyeden ayrıldı.

'TEŞEKKÜR PANKARTI AÇTIRDILAR'

Taksiciler adına konuşan Fikri Tuğra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Haziran'da Erzurum'da konuştuğu 'milli iradeye saygı' mitinginde sorunlarını içeren pankart açmayı plalanladıklarını belirterek şöyle dedi:

"Ancak Mehmet Ağır, 'Orası sizin' dedi ve eylemimizi engelledi. Hatta bize, 'Yeni otobüs terminalinin garaj taksi durağının işletmesini taksicilere veren Sayın Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz' pankartını açtırdılar. Başbakan gittikten sonra ortada kaldık. Şimdi yeni terminalin işletmesini alanlar bizden taksi başına 20 bin lira ve ayda 400 lira istiyor. Arabamın 15 bin lira borcu var. Bu kadar parayı vermemiz mümkün değil." - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otogarın Eski Taksicileri Durak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement