Otomobil, Kamyonun Arkasında Sürüklendi - Son Dakika
Güncel

Otomobil, Kamyonun Arkasında Sürüklendi

Otomobil, Kamyonun Arkasında Sürüklendi

Kocaeli'de arkadan çarptığı kamyonun arkasında bir süre sürüklenen otomobilde 1 kişi yaşamını yitirdi.

02.07.2012 10:56  Güncelleme: 11:03

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde D-100 Karayolu üzerinde dün gece arkadan çarptığı kamyonun arkasında bir süre sürüklenen otomobilin sürücüsü 44 yaşındaki Mehmet Örsoğlu ile yanında bulunan 45 yaşındaki Mehmet Ali Öztürk yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, dün gece Kartepe Uzuntarla'daki bir meyve işleme tesisi önünde, D-100 Karayolu'nda meydana geldi. Mehmet Örsoğlu yönetimindeki 34 USP 89 plakalı otomobil, İzmit yönüne gelirken, iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, önündeki Hamza Kamış yönetimindeki 41 H 0195 plakalı, üzerinde iş makinesi bulunan kamyona arkadan çarptı. Kamyon sürücüsünün çarpan aracı fark etmemesi nedeniyle otomobil kamyonun kasasına takılarak bir süre sürüklendi. Kamyonun yan tarafa eğildiğini fark eden Hamza Kamış, lastiğin patladığını sanarak aracı yol kenarına çektiğinde durumu fark etti ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Örsoğlu ile yanında bulunan Mehmet Ali Öztürk'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Aracın arka koltuğunda oturan ve üzerinden kimlik çıkmadığı için adı belirlenemeyen ağır yaralı diğer kişi ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - Kocaeli/ Kartepe

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, Kamyonun Arkasında Sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement