Otomobil, Park Halindeki Tır'a Arkadan Çarptı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Otomobil, Park Halindeki Tır'a Arkadan Çarptı: 1 Ölü

Otomobil, Park Halindeki Tır\'a Arkadan Çarptı: 1 Ölü

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde, kahvede garson olarak çalışan 48 yaşındaki İsmail Atalay yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, sürücünün direksiyon başında uyuklaması onucu kontrolden çıkarak park halindeki TIR'a arkadan çarptı.

17.04.2012 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde, kahvede garson olarak çalışan 48 yaşındaki İsmail Atalay yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, sürücünün direksiyon başında uyuklaması onucu kontrolden çıkarak park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada, evli ve 3 çocuk babası sürücü Atalay yaşamını yitirdi.

Kaza, bu sabah saat 07.00 sıralarında Bursa- İnegöl Karayolu'nun 30'uncu kilometresindeki Ümitalan rampasında meydana geldi. İnegöl Hamidiye Mahallesi'ndeki bir kahvede garsonluk yapan İsmail Atalay, dün gece saat 02.30 sıralarında işten çıkarak gezmek için Bursa'ya gitti. Sabaha karşı İnegöl'e dönmek üzere yola çıkan Atalay, direksiyon başında uyuklayınca, 16 Y 6946 plakalı otomobili, kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 34 EH 4602 çekici ve 34 EH 5604 römork plakalı bir lojistik firmasına ait TIR'a arkadan çarptı. Römorkun altına girerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Atalay, kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Evli ve 3 çocuk babası İsmail Atalay'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Bursa/ Kestel

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, Park Halindeki Tır'a Arkadan Çarptı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement