Otomobille Çarptıkları İmamın Ölümüne Neden Olan Zanlılar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Otomobille Çarptıkları İmamın Ölümüne Neden Olan Zanlılar Yakalandı

Adana'da 23 gün önce meydana gelen trafik kazasının ardından kaçan 2 zanlı ile hasarlı otomobili onaran 2 kaportacı 180 otomobili inceleyen polis tarafından yakalandı.

02.10.2015 10:50  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde 9 Eylül'de otomobille çarptıkları imamın ölümüne neden olan, kazanın ardından kaçan iki zanlı ve hasarlı aracı onaran iki kaportacı, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

SABAH NAMAZINI KILDIRMAK İÇİN BİSİKLETİYLE CAMİYE GİDİYORDU

Polis ekipleri, sabah namazını kıldırmak için 23 gün önce görevli olduğu Sultan Eyüp Camisi'ne elektrikli bisikletiyle giden imam Agid Erzen'in (23), bir aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından firari sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, firari sürücünün aracıyla geçtiği değerlendirilen güzergahtaki 67 güvenlik kamerası kaydını inceledi. Otomobilin rengini ve markasını tespit eden ekipler, aynı model 180 araç üzerinde çalışma yaptı. Bu arada, ekipler firari sürücünün hasarlı aracını onarmak için kaportacıya gidebileceği ihtimali üzerine iş yeri sahiplerini bilgilendirdi.

KAPORTACILAR DA GÖZALTINA ALINDI

Kazaya karışan kiralık otomobilin plakasını belirleyen polis, aracı Emre K. (33) ve kardeşi Mehmet K'nın (32) kiraladığını tespit etti.Ekipler, şüphelileri Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki adreslerinde yakaladı. Daha önce kazayla ilgili bilgilendirilen, buna rağmen hasarlı aracı onaran kaportacılar Zeki Ö. (41) ve Erdoğan K. (51) da polis tarafından gözaltına alındı.

ÖLÜP ÖLMEDİĞİNİ KONTROL EDİP KAÇMIŞLAR

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.Öte yandan, otomobildeki iki kardeşin, Erzen'in ölüp ölmediğini kontrol ettikten sonra kaçtıkları öne sürüldü.

Otomobille Çarptıkları İmamın Ölümüne Neden Olan Zanlılar Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobille Çarptıkları İmamın Ölümüne Neden Olan Zanlılar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement