Özel Çocuklar Yarıştı, Hepsi Madalya Aldı - Son Dakika
Güncel

Özel Çocuklar Yarıştı, Hepsi Madalya Aldı

Özel Çocuklar Yarıştı, Hepsi Madalya Aldı

Aydın'da düzenlenen '6.Özel Sporcular Spor Şenliği ve Atletizm Yarışmaları" renkli görüntülere sahne oldu.95 engelli öğrencinin yarıştığı etkinlikte tüm sporculara madalya verildi.

10.10.2011 15:21

Aydın'da düzenlenen '6. Özel Sporcular Spor Şenliği ve Atletizm Yarışmaları" renkli görüntülere sahne oldu. 95 engelli öğrencinin yarıştığı etkinlikte tüm sporculara madalya verildi.

Aydın Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Uluslararası Lions Dernekleri 118-R Yönetim Çevre Federasyonu Aydın Bölgesi Kulüpleri, işbirliği ile düzenlenen yarışlar Spor Salonu'nun bahçesinde yapıldı. Açılış konuşmasını Lions 10. Bölge Başkanı Emel Sağtekin yaptı. Sağtekin, özel çocuklara, özel bir gün yaşatma düşüncesiyle atletizm şenliği düzenlediklerini belirtti. Sağtekin, "Sporun, insanları, toplumları ve ülkeleri bir araya getirdiğini, onları tanıştırıp kaynaştırdığını, dostluk ve arkadaşlık duygularını geliştirdiğini, insanlar arasında olduğu kadar ülkeler arasında ve dünyada barış, anlayış ve işbirliğinin doğmasına katkıda bulunduğunu bilmekteyiz. Bu anlayıştan hareketle 8 Ekim Dünya Lions Hizmetleri Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın'da geleneksel hale gelen 6. Özel Sporcular Spor Şenliği ve Atletizm Yarışmalarını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından başlayan yarışlarda minik, küçük, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde 50 metrede 95 öğrenci yarıştı. Dereceye giren bütün öğrencilere yarışmanın sonunda madalya takıldı. Etkinliği Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Aydın Lions Kulübü Derneği Başkanı Erol Erener, antrenörler, öğretmenler ve öğrenciler izledi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Çocuklar Yarıştı, Hepsi Madalya Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement