(Özel Haber) 30 Kiloya Kadar Zayıflayan Yaşlı Kadının Şüpheli Ölümüne Soruşturma - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) 30 Kiloya Kadar Zayıflayan Yaşlı Kadının Şüpheli Ölümüne Soruşturma

(Özel Haber) 30 Kiloya Kadar Zayıflayan Yaşlı Kadının Şüpheli Ölümüne Soruşturma

Bursa'da, bayramın son günü yataktan düşerek omzu kırılan yaşlı kadının şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.30 kiloya kadar zayıflayan kadının cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsiye gönderildi.

27.10.2013 09:38

Bursa'da, bayramın son günü yataktan düşerek omzu kırılan yaşlı kadının şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı. 30 kiloya kadar zayıflayan kadının cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsiye gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Nilüfer ilçesinde İhsaniye Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Yıllardır kendisine bakan kızının evinde kalan 68 yaşındaki Emine Arslan, bayramın son günü yataktan düşerek yaralandı. Hemen Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının omzunun çıktığı belirlendi. Tedavisinin ardından evine gönderilen Arslan'ın şeker hastalığı ve kas erimesi rahatsızlığının bulunduğu, son zamanlarda artan iştahsızlık probleminin etkisiyle kızı tarafından bebek gibi mama ile beslendiği belirtildi.

Savcılık, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları sebebiyle 30 kiloya kadar düşen yaşlı kadının ölümünün şüpheli bulunması üzerine soruşturma başlattı. Arslan'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yapılan otopsinin ardından Arslan'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Yaşlı kadının memleketi Orhaneli'nde toprağa verileceği öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) 30 Kiloya Kadar Zayıflayan Yaşlı Kadının Şüpheli Ölümüne Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement