Anneannesini Annesi Sanıyor - Son Dakika
Güncel

Anneannesini Annesi Sanıyor

Anneannesini Annesi Sanıyor

Annesi, babası tarafından öldürülen 3 yaşındaki Yeşim, ikinci Anneler Gününü de annesiz geçirdi.

11.05.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Annesi, babası tarafından öldürülen 3 yaşındaki Yeşim, ikinci Anneler Gününü de annesiz geçirdi. Anneannesini annesi zanneden minik Yeşim, ablası olarak bildiği annesini mezarlığında ziyaret ederek, dua okuması yürekleri parçaladı.

Sakarya Adapazarı ilçesinde Evrenköy Mahallesi'nde oturan Ülkü Yılmaz ayrılmak istediği eşi tarafından sığındığı baba evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Annesi öldürüldüğünde 1 yaşında olan minik Yeşim ise şimdi 3 yaşında. Anneannesini annesi, dedesini ise babası olarak bilen minik Yeşim, annesini ise ablası olarak biliyor. 2'inci anneler gününü de annesiz geçiren minik Yeşim, anneannesi ve dedesi ile birlikte ablası olarak bildiği annesinin mezarını anneler gününde ziyaret ederek, dua okudu.

Öldürülen kızı için gözyaşı döken anne Ülkü Yılmaz, "Allah kimseyi evlat acısıyla karşı karşıya bırakmasın. O benim tek kızımdı. Tek değil on tane de olsa benim için aynıdır. Parmağın hangisini kessen acır, canın yanar. Ölüm vardır insana acı gelmez, ölüm vardır böyle insanı kahreder" dedi. Anne Yılmaz, kızının kendisi için aldığı hediyeyi her anneler gününde giydiğini belirtti. Baba Hasan Yılmaz ise "Bir kız evladımız vardı 3 tane oğlan var. Kızın yerini hiçbir şey tutmuyor. Kız evladı daha bir bambaşka. Cenab-ı Hak bize yadigar olarak kızı Yeşim'i bıraktı" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anneannesini Annesi Sanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement