DHKP-C Üyesi, Midilli'de Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Güncel

DHKP-C Üyesi, Midilli'de Hakim Karşısına Çıktı

DHKP-C Üyesi, Midilli\'de Hakim Karşısına Çıktı

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yönelik lav silahlı ve bombalı saldırıya karıştığı ileri sürülen DHKP-C üyesi Hasan Biber, Midilli'de hakim karşısına çıktı.

22.01.2015 15:00  Güncelleme: 15:10

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik lav silahlı ve bombalı saldırıya karıştığı ileri sürülen DHKP-C üyesi Hasan Biber, Yunanistan açıklarında bomba yüklü botla ilgili operasyonda yakalanmasının ardından, bugün Midilli'de hakim karşısına çıktı.

Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı'nın Hasan Biber'in ve diğer şüphelilerin teslim edilmesi için teşebbüste bulunduğu öğrenildi. Biber, bu sabah Midilli'de hakim karşısına çıkarıldı. Geniş güvenlik tedbirleri altında arasında görülen davaya, Türkiye'den Avukat Behiç Aşçı katıldı. Duruşmanın ardından deniz yoluyla Balıkesir'in Ayvalık ilçesine dönen Avukat Behiç Aşçı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Midilli'deki duruşmaya ara verildiğini belirterek, "Savcı son mütalaasını verdi. Duruşma haftaya çarşamba günü devam edecek" dedi.

Yunanistan'ın hukuk sisteminin Türk hukuk sisteminden çok farklı olduğunun altını çizen Aşçı, "Bu yüzden şu an itibariyle davanın sonucunu şimdiden kestirebilmek çok zor. Biz de davanın sonucunu merakla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahkemede 4 şahidin dinlendiğini kaydeden Aşçı, "Bu tanıklar farklı yollarla Türkiye'ye döndü, ben deniz ve karayolunu tercih ettim" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel DHKP-C Üyesi, Midilli'de Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement