Kadın Muhtar Anneler Gününde Koltuğunu Ana Okulu Öğrencilerine Devretti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kadın Muhtar Anneler Gününde Koltuğunu Ana Okulu Öğrencilerine Devretti

Kadın Muhtar Anneler Gününde Koltuğunu Ana Okulu Öğrencilerine Devretti
12.05.2014 13:35

Bursa’nın 600 yıllık mahallesinin ilk kadın muhtarı, Anneler Gününde kendisini ziyaret eden ana okulu öğrencilerine koltuğunu devretti.

Bursa'nın 600 yıllık mahallesinin ilk kadın muhtarı, Anneler Gününde kendisini ziyaret eden ana okulu öğrencilerine koltuğunu devretti.

Molla Arap Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı olan Elif Serbez'i mahallede bulunan ana okulunda eğitim gören 14 öğrenci ziyaret etti. Öğrenciler, kendi yaptıkları el işi ürünleri Serbez'e hediye etti. Anneler Gününde bir anne muhtar olarak böyle bir sürprizle karşılaşan Elif Serbez, ana okulu öğrencilerine muhtarlık koltuğunu temsili olarak devretti. Muhtarlık koltuğuna oturan öğrenciler, taleplerini bir bir sıraladı. Öğrenciler evvela mahallelerine çocuk parkı ve oyun alanları yapılmasını istedi.

Serbez, "Anneler Gününde ana okulu öğrencilerinin yaptığı bu büyük sürpriz beni çok mutlu etti. Ben de öğrencileri mutlu etmek istedim ve onlara muhtarlık koltuğuna oturttum. Çocukların mahallemizle ilgili istekleri var, bunları en kısa sürede yapmak için çaba harcayacağım" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Muhtar Anneler Gününde Koltuğunu Ana Okulu Öğrencilerine Devretti - Son Dakika


Advertisement