Okmeydanı'nda Taşlanan Polis Aracındaki 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Okmeydanı'nda Taşlanan Polis Aracındaki 1 Kişi Yaralandı

11.03.2014 12:04  Güncelleme: 12:03

Okmeydanı'nda Berkin Elvan'ın ölümünün ardından çıkan olaylar sırasında eylemcilerin taşladığı polis aracındaki bir kişi yaralandı.

Okmeydanı'nda Berkin Elvan'ın ölümünün ardından çıkan olaylar sırasında eylemcilerin taşladığı polis aracındaki bir kişi yaralandı.

Gezi olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve hastanedeki 269. gününde hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm haberinin ardından Okmeydanı'nda olaylar çıktı. Eylemciler, yoldan geçen bir polis minibüsüyle, bir polis aracını taşladı. Taşlanan polis aracında bulunan bir kişi başından yaralandı. Yaralı şahsa, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Eylemcilerin attığı taş başına isabet eden şahıs, "Eylemciler arabaya taş attı. Taş camı kırdı ve başıma geldi" dedi. Kanlar içinde kalan şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan taşlanan polis aracının da camlarının kırıldığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Taşlanan Polis Aracındaki 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika


Advertisement