Özel İdare Encümeni Orhangazi'de - Son Dakika
Güncel

Özel İdare Encümeni Orhangazi'de

Özel İdare Encümeni Orhangazi\'de

Bursa İl Özel İdaresi Encümeni Orhangazi'yi ziyaret etti.

16.01.2013 17:21

İl Encümeni Üyeleri Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman YURDAER'le ilçedeki çalışmalar hakkında görüşme yapan heyet, ardından da eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik beraberinde Daire Başkanları ve İl Encümenin seçilmiş Üyeleri Fethi Yıldız, Habil Sinan Onuk, Celal Yıldırır, Yusuf Bektaş ve Mithat Yurtoğlu ile birlikte Orhangazi'de yapılan okul inşaatlarında incelemelerde bulundular.

Bu haftaki İl Encümen toplantısı gündeminin boş olması nedeniyle Orhangazi'yi ziyaret eden Özel İdare Encümeni'ni Orhangazi Kaymakamı M. Selman Yurdaer, Ak Parti İlçe Başkanı Neşet Çağlayan ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın karşıladı. Kaymakamlıkta bir toplantı yapan heyet ilçedeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Bursa'nın en güzel ilçelerinden birisi olan Orhangazi'yi ziyaret etmekten mutlu olduklarını söyledi. Gemlik Kaymakamlığı görevini yürüttüğü dönemden Orhangazi'yi bildiğini ifade eden Çelik, Encümen'in bu haftaki gündeminin boş olması ve üyelerden Yusuf Bektaş'ın ısrarı üzerine Orhangazi'yi ziyaret ettiklerini söyledi. Orhangazi Kaymakamı M.Selman Yurdaer 'Yatırımları yerinde görmek için Orhangazi'ye İl Özel İdaremizin Encümen heyetinin gelmesi ilçe adına yararlı olduğu düşüncesindeyim, Genel sekreterliğimizin çalışmalarını da taktirle karşılıyoruz ' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel İdare Encümeni Orhangazi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement