Palandöken: "Büyük Usta Kayahan'ı Kaybettik, Başımız Sağ Olsun" - Son Dakika
Güncel

Palandöken: "Büyük Usta Kayahan'ı Kaybettik, Başımız Sağ Olsun"

Türkiye’nin en büyük müzisyenlerinden olan ve 1990 yılında yakalandığı yumuşak doku kanseri 2014 yılında 3. kez tekrar eden Kayahan Açar’ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi nedeniyle yazılı açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Sevgi adamı Kayahan’ın şarkıları her zaman bizimle birlikte olacak” dedi.

03.04.2015 11:31

Türkiye'nin en büyük müzisyenlerinden olan ve 1990 yılında yakalandığı yumuşak doku kanseri 2014 yılında 3. kez tekrar eden Kayahan Açar'ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi nedeniyle yazılı açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Sevgi adamı Kayahan'ın şarkıları her zaman bizimle birlikte olacak" dedi.

Mesajında Kayahan'ın kısa ömrüne büyük başarılar ve milyonlarca insanın sevgisini sığdırdığını belirten Bendevi Palandöken, "Sayısız ödül ve bestelenin yanı sıra 'Sıram gelip hayat bitince; bu elmanın yarısı olmayacak' şarkı sözleriyle gönüllere taht kuran duygu adamı Kayahan ülkemizin yetiştirdiği önemli bir sanatçıdır. Bundan sonra Kayahan eserleri birbirinden güzel şarkıları ile yaşayacak. 66 yıllık ömründe sağlığı el verdikçe son dönemine kadar halkımızın duygularına tercüman olmaya devam etmiştir. Ünlü şarkıcı Kayahan Açar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Palandöken: 'Büyük Usta Kayahan'ı Kaybettik, Başımız Sağ Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement